Welkom bij Autorestauratie Dijkstra

Naast jarenlange ervaring in het spuiten en refitten van jachten, hebben hebben we de laatste jaren talloze (klassieke) auto’s toevertrouwd gekregen. Met name tijdens deze periode van crisis merken we dat mensen vaker ervoor kiezen om een huidige auto te blijven rijden of bewust een keuze voor een klassieker maken. Het kopen van een puntgaaf exemplaar is echter niet voor een ieder weggelegd.

 

Autorestauratie Dijkstra heeft alle know-how, techniek en professionals in huis om ook uw auto weer puntgaaf op de weg te krijgen. Wij weten van aanpakken en doen gewoon wat we beloven. Of misschien iets meer.

 

Informeer naar de mogelijkheden die Autorestauratie Dijkstra u kan bieden. Van schadeherstel, licht spuitwerk, totale body-off en deelrestauraties: alles is mogelijk.

 

Als wij u automobiel onderhanden nemen, kunnen we wij foto’s maken van al onze werkzaamheden en voorzien wij u van een zelf ontworpen fotoboek, waarin u alle gedane werkzaamheden altijd terug kunt zien. Niet alleen heel leuk, maar ook van belang voor een eventuele taxatie van uw klassieker.

 

Meer weten? Mail of bel vrijblijvend!

 

Met stevige groet,

Sjoerd en Gerrit Dijkstra

Recente projecten